ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Η πρωτεύουσα του Καναδά αναγνώρισε την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η πρωτεύουσα του Καναδά αναγνώρισε την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η Οττάβα,πρωτεύουσα του Καναδά, προχώρησε σε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την Ανθρωπότητα και τον Ελληνισμό αναγνωρίζοντας την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Η κίνηση αυτή έρχεται να συμπληρώσει την αναγνώριση από το Τορόντο, της μεγαλύτερης σε πληθυσμό πόλης του Καναδά.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό ψήφισμα εδώ: Ψήφισμα Αναγνώρισης Γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου από το Εθνικό Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο

Μάλιστα η Αδελφότητα Ποντίων Τορόντο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναγνώριση της Γενοκτονίας των 353.000 Ελλήνων του Πόντου και στην Πρωτεύουσα του Καναδά Οττάβα!

Ευχαριστούμε το Εθνικό Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο για την επίτευξη και αυτού του στόχου. Ο αγώνας μας για την αναγνώριση της Γενοκτονίας δεν περιορίζεται σε ένα «τυπικό» θρησκευτικό μνημόσυνο κάθε χρόνο στις 19 Μαϊου. Η Αδελφότητα Ποντίων Τορόντο βρίσκεται σε διαρκή αγαστή συνεργασία  με το Εθνικό Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο και με τον πρόεδρό μας κ. Γεώργιο Μάνιο. Το Εθνικό Κογκρέσο το οποίο και ευχαριστούμε, έχει αναλάβει την τεράστια αυτή ΕΘΝΙΚΗ υποχρέωση να φέρει εις πέρας και προχωράει δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Χρήστος Κοτσαμποϊκίδης πρόεδρος

Παναγιώτα Αμμανατίδο γ.γραμματέας»

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Αντάμωμαν 2018+ || Πόλιος Παπαγιαννίδης | Δημήτρης Κοσμίδης

Μουσικό Αφιέρωμα | Σωκράτης Ξαντινίδης | Νίκος Σοφιανίδης

Στο Facebook