ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
21η Αιμοδοσία

21η Αιμοδοσία

Ο Δήμος Λαυρεωτικής και οι πολιτιστικοί Σύλλογοι του Λαυρίου (Σύλλογος Ποντίων «Ο Μιθριδάτης», Σύλλογος Κρητών «Η Μεγαλόνησος», ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος, Σύλλογος Μακεδόνων «Μέγας Αλέξανδρος», Σύλλογος Θηραίων «Αγ. Ειρήνη», Σύλλογος Μικρασιατών- Κωνσταντινουπολιτών, Σύλλογος Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», Σύλλογος Πελοποννησίων «Θ. Κολοκοτρώνης»), σε συνεργασία με την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021. Οι δράσεις έλαβαν χώρο στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Ανδρέα Λαυρίου. Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων και τακτική απολύμανση του χώρου), οι αιμοδότες -για ακόμα μια φορά- ανέδειξαν την κοινωνική ευαισθησία και ανιδιοτελή προσφορά τους προς το συνάνθρωπο.

Το αποτέλεσμα ήταν σπουδαίο, καθώς η συμμετοχή ήταν μαζική και συγκεντρώθηκαν 71 πολύτιμες μονάδες αίματος, ενώ υπήρξαν και άτομα που, αν και επιθυμούσαν, δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν για ιατρικούς λόγους.

Θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για την αρωγή του για άλλη μια φορά, στους αρμόδιους για την παραχώρηση του χώρου του Πνευματικού Κέντρου Αγ. Ανδρέα, καθώς και σε ΟΛΟΥΣ τους εθελοντές αιμοδότες για το πολυτιμότερο δώρο ζωής που προσφέρουν στο συνάνθρωπό τους.

Σας ευχόμαστε υγεία και επιτυχία και να διακρίνεστε πάντα από αντίστοιχες πράξεις βοήθειας και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Ραντεβού στην 22η Αιμοδοσία!

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Αντάμωμαν 2018+ || Γιώργος Ιωαννίδης | Ανδρέας Κουγιουμτζίδης

Μουσική συναυλία «Εἰς μνήμην» | Γιώργος Δημητριάδης | Ανέστης Ιωακειμίδης | Γιάννης Ταϊλαχίδης

Στο Facebook