ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
19η Μαΐου:Κεντρικές εκδηλώσεις

19η Μαΐου:Κεντρικές εκδηλώσεις

Υείας και ευλογίας σε όλα τα παιδία της ΕΠΟΝΑ και σε όλους τους φίλους μας!

Έτοιμo είναι τo εκθεσιακό περίπτερο της ΕΠΟΝΑ στο Σύνταγμα προβάλλοντας την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και την επέτειο της 19ης Μαΐου. Τα περίπτερα θα είναι ανοιχτά μέχρι την Τετάρτη το πρωί, οπότε όλοι οι φίλοι μπορούμε να περάσουμε να χαιρετήσουμε και να παραστούμε στις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα.

Να αναφέρουμε και συνοπτικά τις εκδηλώσεις:

-Την Δευτέρα (18/5) στις 6μμ η Παμποντιακή διοργανώνει ομιλία του αντιπροέδρου της Αρμενικής βουλής κ.Eduard Sharmazanov και του κ.Piter Koutoujian διακεκριμένου μέλος της Αρμενικής κοινότητας των ΗΠΑ, στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ-Ρηγίλλης 1 & Βασιλίσσης Σοφίας ).
Επίσης τα περίπτερα της ΕΠΟΝΑ θα παραμείνουν ανοιχτά όλο το βράδυ για την ετήσια ολονυκτία παρουσία όσων επιθυμούν τιμώντας την μνήμη των άδικα χαμένων.

laed 2015

-Τρίτη 19 Μαΐου οι κεντρικές εκδηλώσεις στο Σύνταγμα: Στις 6.30 το απόγεμα ξεκινάει η συγκέντρωση στο Σύνταγμα και στις 7μμ θα παρακολουθήσουμε την επίσημη αλλαγή Προεδρικής Φρουράς στην φύλαξη του Αγνώστου στρατιώτη όπου Πόντιοι Ζιπκαλίδες θα αντικαταστήσουν τους Εύζωνες. Θα ακολουθήσουν ομιλίες των: Γ.Βαρυθυμιάδη («Παμποντιακή»), Ρ.Δούρου (Περιφερειάρχη Αττικής), E.Sharmazanov (Αντιπρόεδρος του Αρμενικού κοινοβουλίου) και τέλος θα γίνει η πορεία διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Τουρκίας.

ekdiloseis genoktonias 2015

Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε ότι τα περίπτερά μας στο Σύνταγμα τα επισκέπτονται μεγάλες ομάδες ανθρώπων και χρειάζεται η βοήθεια όλων μας για τη σωστή λειτουργία τους και τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών, ας δίνουμε το παρών για όσο περισσότερο μπορούμε!

Υείας και ευλογίας σε όλους!
ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Μουσικό Αφιέρωμα | Σωκράτης Ξαντινίδης | Νίκος Σοφιανίδης

Αντάμωμαν 2018+ || Γιώργος Ιωαννίδης | Ανδρέας Κουγιουμτζίδης

Στο Facebook