ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
«Η Μεγάλη Υπόσχεση»: Ταινία για την Γενοκτονία των Αρμενίων

«Η Μεγάλη Υπόσχεση»: Ταινία για την Γενοκτονία των Αρμενίων

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου μέλη της Ε.ΠΟ.Ν.Α., προσκεκλημένοι της Αρμενικής Νεολαίας Ελλάδος, παρευρέθησαν στην avant-première της ταινίας «The Promise» – με ελληνική απόδοση «Η Μεγάλη Υπόσχεση»- που διοργάνωσε η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος μαζί με την Feelgood στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Η ταινία ήταν εκπληκτική και σας προτρέπουμε να την δείτε όλοι ανεξαιρέτως!
Οι σκληρές και σοκαριστικές της εικόνες αποδίδουν με ρεαλισμό τις φρικαλεότητες του Τουρκικού φασισμού και τη μεθοδολογία που συστηματικά ακολουθήθηκε τότε και συνιστά το έγκλημα της Γενοκτονίας.

Με την ελπίδα ότι η θεματολογία αυτή θα αποτελέσει και στο μέλλον πηγή κινηματογραφικών αφηγήσεων, ώστε να γίνει ευρέως γνωστή στη διεθνή κοινή γνώμη η Γενοκτονία των Αρμενίων- Ελλήνων και Ασσυρίων από τους Τούρκους, θεωρούμε πολύ ενθαρρυντικό το ότι στην αρχή της ταινίας γίνεται σαφής αναφορά και στους Έλληνες και τους Ασσύριους που μαζί με τους Αρμένιους υπήρξαν θύματα Γενοκτονίας.

Τέλος, ευχαριστούμε πάρα πολύ την Αρμενική Νεολαία Ελλάδος για την πρόσκληση και δίνουμε την δική μας Μεγάλη Υπόσχεση στους γενοκτονημένους προγόνους μας αλλά και στους αγέννητους νεκρούς μας ότι από κοινού θα αγωνιστούμε, ώστε το έγκλημα αυτό να αναγνωριστεί παγκοσμίως και θα προστατέψουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, την ανθρωπότητα από παρόμοια εγκλήματα.



Υ.Γ. Θεωρώντας ότι είναι χρέος μας να παρακινήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο προκειμένου να παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη ταινία, σας καλούμε κι εμείς με τη σειρά μας όλους την Τρίτη, 17/10/2017, και ώρα 19:00 στον κινηματογράφο Odeon Starcity (Λ. Συγγρού 111 και Λεοντίου, Νέος Κόσμος) για να παραστούμε στην προβολή των 19:30.

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Μουσικό Αφιέρωμα | Σωκράτης Ξαντινίδης | Νίκος Σοφιανίδης

Αντάμωμαν 2018+ || Γιώργος Ιωαννίδης | Ανδρέας Κουγιουμτζίδης

Στο Facebook