ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Επίδοση επιστολής διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εξωτερικών για την επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Επίδοση επιστολής διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εξωτερικών για την επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής σε συνεργασία με την Αρμένικη Νεολαία Ελλάδος, μετέβησαν, σήμερα 8/3/2016, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με σκοπό να καταθέσουν κοινή επιστολή διαμαρτυρίας αναφορικά με την πρόσφατη επίσκεψη στην Ελλάδα του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, κ. Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ζητώντας από τον αρμόδιο υπάλληλο να πρωτοκολλήσει το ως άνω έγγραφο.

Παρά τις ενστάσεις και τα γραφειοκρατικά αναχώματα που συναντήσαμε, η αποστολή της Ποντιακής Νεολαίας Αττικής και της Αρμένικης Νεολαίας, στέφθηκε με επιτυχία. Η επιστολή διαμαρτυρίας πρωτοκολλήθηκε στο βιβλίο εισερχομένων με παραλήπτη τον Υπουργό Εξωτερικών, και, όμοιο αντίγραφό της πρωτοκολλήθηκε στο βιβλίο εισερχομένων της διεύθυνσης Τουρκίας με αντίστοιχη επισημείωση στις δύο καταχωρήσεις των ονομάτων της Ε.Πο.Ν.Α. και της Αρμένικης Νεολαίας Ελλάδος.

protokolla ypourgeio eksoterikon kai tourkia

Αναμένουμε, λοιπόν, απάντηση από τον κ. Υπουργό, συνεχίζοντας δυναμικά και κλιμακώνοντας τις δράσεις μας μέχρι την τελική δικαίωση του αγώνα μας, την αναγνώριση του εγκλήματος από τον ίδιο το δράστη των γενοκτονιών, δηλαδή την Τουρκία, και την επανόρθωση εκ μέρους της του πλήγματος αυτού κατά της Ανθρωπότητας.

Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας: Προς Υπουργό_ Δ.Τ. Ε.Πο.Ν.Α. & Αρμενική Νεολαία Ελλάδος

φώτο άρθρου: pontos-news.gr

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Ε.Πο.Ν.Α.: Αντάμωμαν 2022 (Trailer)

Μουσική συναυλία «Εἰς μνήμην» | Γιώργος Δημητριάδης | Ανέστης Ιωακειμίδης | Γιάννης Ταϊλαχίδης

Στο Facebook