ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
24η Αιμοδοσία

24η Αιμοδοσία

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου η 24η αιμοδοσία της Ε.Πο.Ν.Α. υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης» και τους τοπικούς συλλόγους της περιοχής, με την εξαιρετική για ακόμα μία φορά συμμετοχή αιμοδοτών συγκεντρώνοντας 91 μονάδες αίματος.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης» για την άψογη επί σειρά ετών συνεργασία μας, η οποία διατηρεί σε υψηλά ποσοστά την προσέλευση των αιμοδοτών ανάγοντας πλέον την διαδικασία της αιμοδοσίας σε θεσμό στην δήμο του Λαυρίου.
Θέρμες ευχαριστίες στους τοπικούς συλλόγους που συμμετέχουν στην καθιερωμένη αιμοδοσία ενισχύοντας την ανθρωπιστικό και αλληλέγγυο χαρακτήρα τους. Συγκεκριμένα, τον Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», την Ένωση Θηραίων «Αγία Ειρήνη», τον Σύλλογο Κρητών «Η Μεγαλόνησος», τον Σύλλογο Μακεδόνων «Ο Μέγας Αλέξανδρος», τον Σύλλογο Μικρασιατών – Κωνσταντινουπολιτών, τον Πανθεσσαλικός Σύλλογος και τον Σύλλογο Πελοποννησίων «Ο Κολοκοτρώνης» ευχόμενοι στην διατήρηση της περαιτέρω συνεργασίας μας.

Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίνονται με συνέπεια σε κάθε κάλεσμα της αιμοδοσίας μας, αποδεικνύοντας την κοινωνική και ανθρωπιστική τους αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό. Τέλος, το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» που διενήργησε τις αιμοληψίες, για την συνεργασία και την ενημέρωση που παρείχε στους αιμοδότες.
Υπενθυμίζουμε σε όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν ότι μπορούν να απευθυνθούν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» για την τράπεζα αίματος Ε.Πο.Ν.Α όποτε το επιθυμήσουν.
Κάνουμε επίκληση σε όσους μπορούν να αιμοδοτήσουν, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη για αίμα. Η περίοδος που διανύουμε μέσα στην πανδημία τα δυο τελευταία έτη επέφερε τεράστια μείωση στις διενέργειες των αιμοδοσιών με αποτέλεσμα να αυξηθεί κατακόρυφα η ζήτηση σε μονάδες αίματος!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 25η Αιμοδοσία!

 

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Δικαίωμα Στη Μνήμη | The Crime Of Crimes || E.Πo.N.A.

Ε.Πο.Ν.Α.: Αντάμωμαν 2022 (Trailer)

Στο Facebook