ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
22η Αιμοδοσία

22η Αιμοδοσία

Οι πολιτιστικοί Σύλλογοι του Λαυρίου (Σύλλογος Ποντίων «Ο Μιθριδάτης», Σύλλογος Κρητών «Η Μεγαλόνησος», ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος, Σύλλογος Μακεδόνων «Μέγας Αλέξανδρος», Σύλλογος Θηραίων «Αγ. Ειρήνη», Σύλλογος Μικρασιατών- Κωνσταντινουπολιτών, Σύλλογος Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», Σύλλογος Πελοποννησίων «Θ. Κολοκοτρώνης») και η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαυρεωτικής, πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021. Οι δράσεις έλαβαν χώρο στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Ανδρέα Λαυρίου και η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, αφού συγκεντρώθηκαν 100 φιάλες αίμα. Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, οι αιμοδότες -για ακόμα μια φορά- ανέδειξαν την κοινωνική ευαισθησία και ανιδιοτελή προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο.

Θερμές ευχαριστίες θέλουμε να απευθύνουμε στο προσωπικό του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για την αρωγή του για άλλη μια φορά, στους αρμόδιους για την παραχώρηση του χώρου του Πνευματικού Κέντρου Αγ. Ανδρέα, καθώς και στους συνδιοργανωτές μας.

Ευχαριστούμε, τέλος, από τα βάθη της καρδιάς μας τους αμέτρητους εθελοντές που αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους για να προσφέρουν ζωή! Σας ευχόμαστε υγεία και επιτυχία και να διακρίνεστε πάντα από αντίστοιχες πράξεις βοήθειας και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Ραντεβού στην 23η Αιμοδοσία!

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Μουσικό Αφιέρωμα | Ορχήστρα 1919

Μουσική συναυλία «Εἰς μνήμην» | Γιώργος Δημητριάδης | Ανέστης Ιωακειμίδης | Γιάννης Ταϊλαχίδης

Στο Facebook