ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
19η Αιμοδοσία

19η Αιμοδοσία

Ο Δήμος Λαυρεωτικής και οι πολιτιστικοί Σύλλογοι του Λαυρίου (Σύλλογος Ποντίων «Ο Μιθριδάτης», Σύλλογος Κρητών «Η Μεγαλόνησος», ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος, Σύλλογος Μακεδόνων «Μέγας Αλέξανδρος», Σύλλογος Θηραίων «Αγ. Ειρήνη», Σύλλογος Μικρασιατών- Κωνσταντινουπολιτών, Σύλλογος Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», Σύλλογος Πελοποννησίων «Θ. Κολοκοτρώνης») σε συνεργασία με την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 05 Ιουλίου 2020. Οι δράσεις έλαβαν χώρο στο Παλαιό Μηχανουργείο Λαυρίου, όπου συμμετείχαν αρκετοί εθελοντές που για ακόμα μια φορά ανέδειξαν την κοινωνική τους ευαισθησία και ανιδιοτελή προσφορά στο συνάνθρωπο, ιδίως υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες με την πανδημία του κορονοϊού και τις επιπτώσεις της να επηρεάζουν την καθημερινότητά μας.

Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό, καθώς συγκεντρώθηκαν 54 πολύτιμες μονάδες αίματος, ενώ υπήρξαν και άτομα, που αν και επιθυμούσαν να αιμοδοτήσουν, δεν μπόρεσαν για ιατρικούς λόγους.

Ένα ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν στην υλοποίηση και αυτής της αιμοδοσίας, και ιδιαίτερα στο έμπειρο προσωπικό που διενήργησε τις αιμοληψίες, για την άριστη συνεργασία, την αγάπη και την ενημέρωση που παρείχε στους αιμοδότες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Λαυρεωτικής για την παραχώρηση του χώρου του παλαιού μηχανουργείου, καθώς και σε ΟΛΟΥΣ τους εθελοντές αιμοδότες για το πολυτιμότερο δώρο ζωής που προσφέρουν στο συνάνθρωπό τους, αλλά και για τη στάση τους, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο.

Είναι ιδιαίτερο σημαντικό να τονιστεί πως η εθελοντική αυτή προσπάθεια της αιμοδοσίας έχει πρωταρχικό στόχο την ανάγκη ευαισθητοποίησης των πολιτών καθώς και την σύνδεση του εθελοντισμού με τις ανάγκες της κοινωνίας γενικότερα.

Σας ευχόμαστε υγεία και επιτυχία και να διακρίνεστε πάντα από αντίστοιχες πράξεις βοήθειας και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Ραντεβού στην 20ή Αιμοδοσία!

Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Αντάμωμαν 2018+ || Γιώργος Σοφιανίδης | Δημήτρης Κοσμίδης

Ε.Πο.Ν.Α.: Αντάμωμαν 2022 (Trailer)

Στο Facebook