ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17η αιμοδοσία Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

17η αιμοδοσία Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου», διοργανώνει την 17η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία της, σε μια προσπάθεια που έγινε θεσμός.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 09/12/2018, από τις 09:30 έως 13:30, στο χώρο του Συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου» (Θέση Γκορυτσά, Ασπρόπυργος, πλησίον Ε.Μ.Α.Κ., Λεωφόρος Νάτο).

Η 9η Δεκεμβρίου δεν είναι μια απλή ημερομηνία και δεν επιλέχθηκε τυχαία για την πραγματοποίηση αυτής της αιμοδοσίας. Είναι η «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης και Αξιοπρέπειας των Θυμάτων του Εγκλήματος της Γενοκτονίας και της Πρόληψης του Εγκλήματος αυτού», μια επέτειος που καθιερώθηκε από την Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. τον Σεπτέμβριο του 2015.

Βασιζόμενοι στην ευαισθησία μας, ως Πόντιοι, για το αίμα των προγόνων μας που άδικα χύθηκε, αλλά και όλων αυτών που έγιναν και, δυστυχώς, γίνονται, ακόμα και σήμερα, μάρτυρες των φρικαλεοτήτων που συνιστούν το Έγκλημα της Γενοκτονίας, σας καλούμε να ενισχύσετε αυτό το εγχείρημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης της Ένωσης.

Όσοι αδυνατούν να παρευρεθούν στην αιμοδοσία της Ένωσης υπάρχει δυνατότητα, απευθυνόμενοι στο Γενικό Αντικαρκινικό – Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας», να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία όποτε οι ίδιοι ευκαιρήσουν, δίνοντας αίμα για την τράπεζα αίματος της Ε.Πο.Ν.Α. Σας περιμένουμε!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Γιάννης Ραπτόπουλος 6976 986 848

Γιάννης Σεπτούχας 6931 088 391

«Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή… γιατί είναι στο αίμα μας».

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Τρίτη 19/05 - Μέρος Β' - Διαδικτυακά Περίπτερα Ε.Πο.Ν.Α. 2020

Τρέχω για τη μνήμη, Τρέχω για τη ζωή #100RunningTeam

Στο Facebook