ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
16η Αιμοδοσία

16η Αιμοδοσία

Οι πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Λαυρεωτικής (Σύλλογος Ποντίων «Ο Μιθριδάτης», Σύλλογος Κρητών «Η Μεγαλόνησος», ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος, Σύλλογος Μακεδόνων «Μέγας Αλέξανδρος», Σύλλογος Θηραίων «Αγ. Ειρήνη», Σύλλογος Μικρασιατών- Κωνσταντινουπολιτών, Σύλλογος Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», Σύλλογος Πελοποννησίων «Θ. Κολοκοτρώνης») σε συνεργασία με την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 6 Μάϊου 2018. Οι δράσεις έλαβαν χώρο στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα στο Λαύριο, όπου συμμετείχαν αρκετοί εθελοντές που για ακόμα μια φορά ανέδειξαν την κοινωνική τους ευαισθησία και ανιδιοτελή προσφορά στο συνάνθρωπο.

Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό, καθώς συγκεντρώθηκαν 70 πολύτιμες μονάδες αίματος, ενώ υπήρξαν και άτομα, που αν και επιθυμούσαν να αιμοδοτήσουν, δεν μπόρεσαν για ιατρικούς λόγους.
Ένα ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση και αυτής της αιμοδοσίας, ιδιαίτερα στην Διευθύντρια του Αντικαρκινικού- Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αγ. Σάββας» κα Ελισσάβετ Γρουζή, καθώς και στο έμπειρο προσωπικό του νοσοκομείου, που διενήργησε τις αιμοληψίες, για την άριστη συνεργασία, την αγάπη και την ενημέρωση που παρείχε στους αιμοδότες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα για την παραχώρηση του χώρου του πνευματικού κέντρου, καθώς και σε ΟΛΟΥΣ τους εθελοντές αιμοδότες για το πολυτιμότερο δώρο ζωής που προσφέρουν στο συνάνθρωπό τους, αλλά και για τη στάση τους, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο.
Είναι ιδιαίτερο σημαντικό να τονιστεί πως η εθελοντική αυτή προσπάθεια της αιμοδοσίας έχει πρωταρχικό στόχο την ανάγκη ευαισθητοποίησης των πολιτών καθώς και την σύνδεση του εθελοντισμού με τις ανάγκες της κοινωνίας γενικότερα.
Σας ευχόμαστε υγεία και επιτυχία και να διακρίνεστε πάντα από αντίστοιχες πράξεις βοήθειας και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Ραντεβού στη 17η Αιμοδοσία!

Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Μουσικό Αφιέρωμα | Ορχήστρα 1919

Μουσική συναυλία «Εἰς μνήμην» | Γιώργος Δημητριάδης | Ανέστης Ιωακειμίδης | Γιάννης Ταϊλαχίδης

Στο Facebook