ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
16η αιμοδοσία Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

16η αιμοδοσία Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

Αγαπητοί συμπατριώτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Λαυρίου Μιθριδάτης, τον Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», την Ένωση Θηραίων «Αγία Ειρήνη», τον Σύλλογο Κρητών «Η Μεγαλόνησος», τον Σύλλογο Μακεδόνων «Ο Μέγας Αλέξανδρος», τον Σύλλογο Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών, τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Πελοποννησίων «Ο Κολοκοτρώνης», διοργανώνει την 16η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία της, σε μια προσπάθεια που έγινε θεσμός. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6/05/2018 από τις 9:30 έως 14:30 στο πνευματικό κέντρο Αγίου Ανδρέα Λαυρίου.

Βασιζόμενοι στην ευαισθησία μας, για το αίμα των προγόνων μας που άδικα χύθηκε, αλλά και για τον σύγχρονο πάσχοντα άνθρωπο, σας καλούμε να ενισχύσετε αυτό το εγχείρημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και κάνετε το σημαντικότερο δώρο, χαρίζοντας ζωή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Σας ενημερώνουμε, ότι όσοι αδυνατούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο Αγίου Ανδρέα Λαυρίου έχουν τη δυνατότητα, απευθυνόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία όποτε οι ίδιοι ευκαιρήσουν. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Βαρυθυμιάδης Γεώργιος 6948001630

Ραπτόπουλος Γιάννης 6976986848

«Δίνουμε ζωή γιατί είναι στο αίμα μας».

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Σάββατο 16/05 - Μέρος Α' - Διαδικτυακά Περίπτερα Ε.Πο.Ν.Α 2020

Τρίτη 19/05 - Μέρος Β' - Διαδικτυακά Περίπτερα Ε.Πο.Ν.Α. 2020

Στο Facebook