ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
15η αιμοδοσία Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

15η αιμοδοσία Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

Αγαπητοί συμπατριώτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Πετρούπολης & Ιλίου «Μανουήλ Κομνηνός», διοργανώνει την 15η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία της, σε μια προσπάθεια που έγινε θεσμός. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/10/2017 από τις 9:30 έως 13:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων Πετρούπολης & Ιλίου «Μανουήλ Κομνηνός» (Βέργας 24 & Εθνικής Αντιστάσεως, Πετρούπολη).

Βασιζόμενοι στην ευαισθησία μας, για το αίμα των προγόνων μας που άδικα χύθηκε, αλλά και για τον σύγχρονο πάσχοντα άνθρωπο, σας καλούμε να ενισχύσετε αυτό το εγχείρημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και κάνετε το σημαντικότερο δώρο, χαρίζοντας ζωή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Σας ενημερώνουμε, ότι όσοι αδυνατούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων Πετρoύπολης & Ιλίου «Μανουήλ Κομνηνός» έχουν τη δυνατότητα, απευθυνόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία όποτε οι ίδιοι ευκαιρίσουν. Σας περιμένουμε.

«Δίνουμε ζωή γιατί είναι στο αίμα μας».

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Νίκος Κουλαξουζίδης: 6936704047

Γιώργος Δαβιτίδης: 6936 851 089

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Σάββατο 16/05 - Μέρος Α' - Διαδικτυακά Περίπτερα Ε.Πο.Ν.Α 2020

Κυριακή 17/05 - Μέρος Β' - Διαδικτυακά Περίπτερα Ε.Πο.Ν.Α. 2020

Στο Facebook