ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
14η αιμοδοσία Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

14η αιμοδοσία Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

Με αφορμή την επέτειο της 19ης Μαΐου, ημέρας αφιερωμένης στην μνήμη της Γενοκτονίας των προγόνων μας, Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολίας, τιμάμε τα 353.000 θύματα και προχωράμε σε μια πράξη ανθρωπισμού και ιδιαίτερου συμβολισμού. Για το αίμα των αθώων που άδικα χάθηκε και τις γενιές που δεν γεννήθηκαν λόγω της γενοκτονίας, εμείς, σε αντιδιαστολή με τη γενοκτόνο δράση Νεότουρκων και Κεμαλικών, δίνουμε ζωή με το αίμα μας! Δίνουμε ζωή γιατί είναι στο αίμα μας! Γιατί, η ανθρώπινη ζωή, είναι το υπέρτατο αγαθό που πρέπει να διαφυλάττουμε για να υπάρξει συνέχεια, μνήμη και δικαίωση των αγώνων μας.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να συμμετάσχετε στην 14η  κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία που η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.), διοργανώνει στο Λαύριο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων «Ο Μιθριδάτης», τον Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», την Ένωση Θηραίων «Αγία Ειρήνη», τον Σύλλογο Κρητών «Η Μεγαλόνησος», τον Σύλλογο Μακεδόνων «Ο Μέγας Αλέξανδρος», τον Σύλλογο Μικρασιατών-Κωνσταντινοπολιτών, τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Πελοποννησίων «Ο Κολοκοτρώνης». Η κινητοποίηση όλων των πολιτιστικών φορέων της περιοχής δίνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, για την επιτυχία του εγχειρήματος που γίνεται για τον ιερό αυτό σκοπό.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/05/2017 από τις 9:30 έως 14:30 στο πνευματικό κέντρο Αγίου Ανδρέα Λαυρίου.

Προς διευκόλυνση όλων, όσοι αδυνατούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποηθεί στο πνευματικό κέντρο Αγίου Ανδρέα, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν απευθυνόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, όποτε οι ίδιοι ευκαιρίσουν.

Σας περιμένουμε.

«Δίνουμε ζωή γιατί είναι στο αίμα μας».

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Τσαλίδης Σάββας 6942414042

Κατσουνάκης Σταύρος 6936881141

Ευχαριστούμε την JimDia graphics για την δημιουργία του γραφιστικού της αιμοδοσίας.

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Δευτέρα 18/05 - Μέρος Α' - Διαδικτυακά Περίπτερα Ε.Πο.Ν.Α. 2020

Τρίτη 19/05 - Μέρος Α' - Διαδικτυακά Περίπτερα Ε.Πο.Ν.Α. 2020

Στο Facebook