ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
11η αιμοδοσία Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

11η αιμοδοσία Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

Αγαπητοί συμπατριώτες, μέλη και φίλοι του συλλόγου, σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή & Ευλογημένη Χρονιά με υγεία, πρόοδο και δικαίωση των αγώνων του Ποντιακού Ελληνισμού.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.), σε συνεργασία με τον Σύλλογος Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα»​, διοργανώνει την 11η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία της, σε μια προσπάθεια που πλέον έχει γίνει θεσμός. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10/01/2015 από τις 09.00 έως 13.30 στα γραφεία του συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας (οδός Ευκλείδη και Φιλικής Εταιρείας, πλατεία Πόντου, Ελευσίνα).

Βασιζόμενοι στην ευαισθησία μας, για το αίμα των προγόνων μας που άδικα χύθηκε, αλλά και για τους νυν πάσχοντες συνανθρώπους μας, σας καλούμε να κάνετε το σημαντικότερο δώρο αυτές τις γιορτές, χαρίζοντας ζωή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Σας ενημερώνουμε, ότι όσοι αδυνατούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο σύλλογο Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα», έχουν τη δυνατότητα,απευθυνόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», να συμμετάσχουν στο εγχείρημα αυτό ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, όποτε οι ίδιοι ευκαιρήσουν.

«Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή γιατί είναι στο αίμα μας».

Σοφία Κοσμίδη: 6983 722062

Γιώργος Δαβιτίδης: 6936 851089

Ευχαριστούμε την JimDia graphics​ για την δημιουργία του γραφιστικού της αιμοδοσίας

11i aimodosia epona

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

9th of December | A Tribute to the Victims of the Crime of Genocide & Raphael Lemkin

Carl Wilkens | Rwandan Genocide: A Personal Story (Part 1)

Στο Facebook