ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Εκδήλωση με τον δρα Παναγιώτη Διαμάντη: «Γενοκτονία: Από το Έγκλημα στην Δικαίωση»

Εκδήλωση με τον δρα Παναγιώτη Διαμάντη: «Γενοκτονία: Από το Έγκλημα στην Δικαίωση»

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής και την Ένωση Ποντίων Περιστερίου, διοργάνωσε ομιλία με κύριο ομιλητή τον δρα Παναγιώτη Διαμάντη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν πληροφορίες αναφορικά με την σύνδεση της Γενοκτονίας των προγόνων μας με αυτές των Αρμενίων και Ασσυρίων. Ο δρ Διαμάντης εστίασε στους τρόπους επίτευξης της διεθνοποίησης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, καθώς, επίσης, και στους τρόπους πρόληψης πιθανής μελλοντικής απόπειρας διάπραξης ανάλογου εγκλήματος. Ανέλυσε, τέλος, τα βήματα που ακολουθούνται από φορείς και σωματεία στην Αυστραλία, όπου διαμένει, και αποσκοπούν στην αναγνώριση της Γενοκτονίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού Περιστερίου, κα Μαίρη Τσιώτα, η Α’ Αντιπρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κα Αθηνά Σωτηριάδου, ο πρόεδρος της Αρμενικής Νεολαίας, Αρμάν Κρικοριάν , δεκάδες εκπρόσωποι ποντιακών συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου.

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στο άλμπουμ που έχει αναρτηθεί στη σελίδα της Ένωσης στο facebook:
Εκδήλωση «Γενοκτονία: Από το Έγκλημα στην Δικαίωση»

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Αντάμωμαν 2018+ || Γιώργος Ιωαννίδης | Πόλιος Παπαγιαννίδης | Γιώργος Σοφιανίδης

Νίκος Μιχαηλίδης | Το τουρκικό πρόβλημα στον 21ο αιώνα

Στο Facebook