ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Συμμετοχή στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» με την #100RunningTeam

Συμμετοχή στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» με την #100RunningTeam

Τρέξαμε για τη μνήμη…

Τρέξαμε για τη ζωή…

Όλοι μαζί, από κάθε γωνιά της Ελλάδος, συμμετείχαμε με την #100RunningTeam της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» διαδίδοντας, σε όλη τη χώρα, το μήνυμα «Όχι άλλες Γενοκτονίες». 100 χρόνια μετά βρισκόμαστε εδώ, ακμαίοι και πολυπληθείς, δίχως να έχει καμφθεί το φρόνημά μας από τις κακουχίες που υπέστησαν οι πρόγονοί μας. Αντιθέτως, με αφορμή αυτόν τον συμβολισμό, γιγαντώνουμε τον αγώνα μας και δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «είμαστε αυτοί που δεν γενοκτονήθηκαν».

Με 2 περίπτερα και 800 αθλητές, ο διπλός στόχος της συμμετοχής μας επετεύχθη! Η #100RunningTeam, μέσω της συμμετοχής της, ανέδειξε το ζήτημα της Γενοκτονίας τόσο εντός συνόρων, δίνοντας το «παρών» σε μία από τις μεγαλύτερες εγχώριες αθλητικές εκδηλώσεις, όσο και εκτός συνόρων, παρέχοντας τη δυνατότητα σε πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες του εξωτερικού να εφοδιαστούν με βιβλία του Κ. Φωτιάδη για την Γενοκτονία, στην αγγλική γλώσσα!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την καταδρομική μονοήμερη επίσκεψή μας στην Θεσσαλονίκη, μαζί με μέλη και άλλων αδερφών σωματείων, καθώς και το προωθητικό video – κάλεσμα που επιμελήθηκε η Ένωση για τη συμμετοχή της στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο:

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Μουσικό Αφιέρωμα | Ορχήστρα 1919

Μουσική συναυλία «Εἰς μνήμην» | Γιώργος Δημητριάδης | Ανέστης Ιωακειμίδης | Γιάννης Ταϊλαχίδης

Στο Facebook