ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ολοκληρώθηκε η 17η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας

Ολοκληρώθηκε η 17η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο Σταύρο Θεσσαλονίκης, που έλαβε χώρα το τριήμερο από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.
Μέλη της Ένωσης παρευρέθηκαν στην Συνάντηση παρακολουθώντας τις ομιλίες και δράσεις που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Τα θέματα αναπτύχθηκαν πάνω σε τρεις άξονες. Συγκεκριμένα:
– την συμπλήρωση 100 ετών από την Συνθήκη της Λωζάνης
– το Ποντιακό Θέατρο συνοδευόμενο από θεατρικά workshops όπου πήραν μέρος οι συμμετέχοντες
– την ενημέρωση για την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας, με αφορμή τις συντονισμένες αιμοδοσίες που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας σε συνεργασία με Σωματεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Π.Ο.Ε. το χρονικό διάστημα Μαΐου-Αυγούστου, με κεντρικό σύνθημα «Δίνω αίμα για το αίμα που χάθηκε».
Θερμά συγχαρητήρια στην Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε και, ιδιαίτερα, στην Π.Ε.Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που ανέλαβε τη διοργάνωση της Συνάντησης. Η σκυτάλη τώρα παραδίδεται στην ΠΕΝ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων, που θα αναλάβει τη διοργάνωση της 18ης Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας το 2024.

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Μουσικό Αφιέρωμα | Ορχήστρα 1919

Αντάμωμαν 2018+ || Γιώργος Σοφιανίδης | Δημήτρης Κοσμίδης

Στο Facebook