ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Απόφαση για μη διεξαγωγή ετήσιου χορού «Αντάμωμαν 2020»

Απόφαση για μη διεξαγωγή ετήσιου χορού «Αντάμωμαν 2020»

Αγαπητοί συμπατριώτες, αδελφά σωματεία,

Στη δίνη των εξελίξεων που βιώνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω των συνεπειών της πανδημίας του νέου κορονοϊού, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη μη διοργάνωση του φετινού ετήσιου χορού της Ε.Πο.Ν.Α., «Αντάμωμαν 2020». Το φετινό «Αντάμωμαν» θα ακολουθούσε στη σειρά τα δύο τελευταία που έλαβαν χώρα το 2018, μιας και το προηγούμενο έτος δεν διεξήχθη χορός εξαιτίας της συμπλήρωσης 100 ετών από την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των προγόνων μας και των -αποκλειστικά επικεντρωμένων στο συμβολισμό αυτό- δράσεων που επιλέξαμε να πραγματοποιήσουμε.

Ευελπιστούμε πως θα έρθουν άμεσα καλύτερες συνθήκες ώστε η πρόθεση η δική μας, και των απανταχού Ποντίων και μη που αγαπούν την καλή μουσική και το χορό, να ευοδωθεί το συντομότερο.

Παραμένουμε πιστοί στις επιταγές της Πολιτείας και σας καλούμε να αναμένετε επόμενη ανακοίνωσή μας, με το οριστικό πέρας της ισχύος των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του ιού. Είμαστε βέβαιοι ότι οι εξελίξεις θα μας βρουν πιο δυνατούς, με όρεξη και πάθος για χορό.

Όπως δηλαδή έχουμε μάθει όλοι μας μέσα από τα «Ανταμώματα» μας!

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Carl Wilkens | Rwandan Genocide: A Personal Story (Part 1)

Αντάμωμαν 2016 || Πόλιος Παπαγιαννίδης | Γιώργος Ατματζίδης

Στο Facebook