ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αντάμωμαν 2018+

Αντάμωμαν 2018+

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου έλαβε χώρα ο ετήσιος χορός της Ενώσεως Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, «ΑΝΤΑΜΩΜΑΝ 2018+». Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και το κέφι έμεινε αμείωτο, με πολύ χορό και τραγούδι, μέχρι τις πρωινές ώρες παρέα με τους καλλιτέχνες:

Γιώργο Ιωαννίδη, Πόλιο Παπαγιαννίδη και Γιώργο Σοφιανίδη στο τραγούδι, Ανδρέα Κουγιουμτζίδη και Δημήτρη Κοσμίδη στη λύρα, Χριστόφορο Κοσμίδη στο αγγείο, Χρήστο Μαυρίδη και Κώστα Αθανασίου στο νταούλι και Κώστα Φουλίδη στα πλήκτρα.

Περισσότερα από 700 άτομα, μέλη και φίλοι του συλλόγου παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη αυτή γιορτή της «Ε.Πο.Ν.Α». Μεταξύ των παρευρισκομένων, το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Περιστερίου, κ. Μαίρη Τσιώτα, ο πρόεδρος του Σ.ΠΟ.Σ. Νοτίου Ελλάδος και Νήσων, κ. Γιώργος Βαρυθυμιάδης και η αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ε., κ. Αθηνά Σωτηριάδου. Επίσης, πλήθος πολιτιστικών συλλόγων, ποντιακών και μη, μας τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Περιστερίου για την διάθεση του χώρου. Ευχαριστούμε επίσης όσους μας στήριξαν έμπρακτα, ήτοι τους χορηγούς επικοινωνίας: ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr, Pontos News, Radio Kementzetzis και Lyra FM και τους Χορηγούς: Δικηγορικό Γραφείο Παναγιωτοπούλου – Τσούγκου, Σαββίδης – SIGroup Σύμβουλοι Ασφαλειών, Pontalumin αφοί Παπαγιαννίδη, DIVA Διαφημιστική, Καμπόσος Μεταφορική, BlueStamp T-Shirt, Antaeus Corporate Travel, FORKAL – Είδη Καθαρισμού, Σχολή Οδηγών Γιώργος Νικολαΐδης, Γιώργο Καραγιαννίδη – Ποντιακές Λύρες, Το Βαλιτσάκι του Γιωρίκα, Ψητοπωλείο «Χρήστος» (Εθνάρχου Μακαρίου 24, Αγ. Βαρβάρα), Ψητοπωλείο «Το Γιοφύρι» (Σκρα 42, Καλλιθέα), καθώς και τον Αντώνη Αντωνιάδη για την επιμέλεια του trailer του χορού μας και τους JimDia graphics και Workshop Visual Studio, οι οποίοι συνέβαλαν για άλλη μια φορά στα γραφιστικά.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκε το νέο DVD της Ένωσης, με τίτλο “The crime of crimes: Genocide (genos + caedere)”, που υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και διανεμήθηκε δωρεάν στα εκθεσιακά μας περίπτερα στο Σύνταγμα το Μάιο, το trailer του χορού μας, καθώς και οι χορηγοί μας.

Η λαχειοφόρος μας ανέδειξε εννέα τυχερούς. Δύο τριήμερες διαμονές για 2 άτομα κέρδισαν οι λαχνοί 1425 και 628, ποντιακή λύρα ο λαχνός 1242, φωτογράφιση οικογενειακή-εγκυμοσύνης-βρέφους από JoM Photography ο λαχνός 252, Smartwatch Huawei 0,96” o λαχνός 1599, τραπέζι 4 ατόμων στην ψαροταβέρνα «Αντωνία» ο λαχνός 130, τραπέζι 4 ατόμων στο ρακάδικο «Κρίταμος» ο λαχνός 730, σετ δώρων ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr (ημερολόγιο ποντιακή λύρα / ρολόι τοίχου) ο λαχνός 2801 και το σετ δώρων «Ε.Πο.Ν.Α.» ο λαχνός 2585.

Αναφορικά με την πρωτοβουλία συλλογής τροφίμων που συνδυάστηκε με την καθιερωμένη διάθεση από το σύλλογό μας του 10% των εσόδων του χορού σε φιλανθρωπικό σκοπό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγκάλιασαν την κίνηση και συνέβαλαν στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία δόθηκαν από μέλη του συλλόγου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου, για την ενίσχυση απόρων οικογενειών. Το 10% των εσόδων του Ανταμώματος θα διατεθεί στο Γενικό Αντικαρκινικό – Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι παρευρέθηκαν φέτος στο «Αντάμωμαν» και, ιδιαιτέρως, τους ανθρώπους που ταξίδεψαν από μακριά για να γιορτάσουν μαζί μας. Τέλος ευχαριστούμε τους αφανείς συντελεστές της εκδήλωσης, δηλαδή τα μέλη του συλλόγου που μερίμνησαν για την διευθέτηση όλων των λεπτομερειών για την επιτυχημένη έκβαση του χορού.

Δεν γινόταν να μην υπάρξει και ένα briefing στον Πλανητάρχη βέβαια…

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Αντάμωμαν 2018+ || Γιώργος Ιωαννίδης | Πόλιος Παπαγιαννίδης | Γιώργος Σοφιανίδης

Αντάμωμαν 2018+ || Γιώργος Σοφιανίδης | Δημήτρης Κοσμίδης

Στο Facebook