ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αντάμωμαν 2018+: Ετήσιος επετειακός χορός Ε.Πο.Ν.Α.

Αντάμωμαν 2018+: Ετήσιος επετειακός χορός Ε.Πο.Ν.Α.

Αγαπητοί συμπατριώτες, αδελφά σωματεία, σας ενημερώνουμε ότι ο ετήσιος χορός του Συλλόγου, «Αντάμωμαν 2018+», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 με ώρα έναρξης μουσικού προγράμματος 21.30 στο «Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου» του Δήμου Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι, Τ.Κ. 12135).

Φέτος ανταμώνουμε με τους καλλιτέχνες: Ιωαννίδη Γιώργο (τραγούδι), Παπαγιαννίδη Πόλιο (τραγούδι), Σοφιανίδη Γιώργο (τραγούδι), Κουγιουμτζίδη Ανδρέα (λύρα), Κοσμίδη Δημήτρη (λύρα), Κοσμίδη Χριστόφορο (αγγείο), Μαυρίδη Χρήστο (νταούλι), Αθανασίου Κώστα (νταούλι) και Φουλίδη Κώστα (πλήκτρα).

Κατά τη διάρκεια του χορού θα κληρωθούν 9 δώρα:

• Τριήμερη Διαμονή για 2 άτομα σε Αράχωβα, Πήλιο, Βυτίνα, Τρίκαλα Κορινθίας ή Καλάβρυτα (θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα της περιόδου που θα διαλέξει για διαμονή ο κάτοχος του νικητήριου λαχνού)

• Τριήμερη Διαμονή για 2 άτομα στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας

• Ποντιακή λύρα

• Φωτογράφιση Οικογενειακή – Εγκυμοσύνης – Βρέφους, JoM Photography

• Smartwatch Huawei Black, 0,96″

• Τραπέζι για 4 άτομα στην ψαροταβέρνα «Αντωνία»

• Τραπέζι για 4 άτομα στο ρακάδικο «Κρίταμος»

• Σετ δώρων από το e-shop του TRAPEZOUNTA.GR (Ημερολόγιο – ποντιακή λύρα / Ρολόι τοίχου)

• Σετ δώρων Ε.ΠΟ.Ν.Α. (Μπλουζάκι / Βραχιόλι / Χάρτης / Βιβλίο Ε.ΠΟ.Ν.Α. / Βιβλίο «Γη του Πόντου» /Βιβλίο «Θα παραμείνουμε απαθείς;»/Βιβλίο «Η Μαύρη Βίβλος»)

(Σας ενημερώνουμε ότι η προπώληση για την κλήρωση έχει ήδη ξεκινήσει.)

Ευχαριστούμε το μέλος της Ένωσης, Δημήτρη Διαμαντόγιαννη, και την εταιρεία του, JimDia graphics, που συνέβαλε για άλλη μια φορά στα γραφιστικά της αφίσας, καθώς και τους Χορηγούς: Antaeus Travel, JoM Photography, Trapezounta, Εργαστήριο Κατασκευής Ποντιακής Λύρας του Γιώργου Καραγιαννίδη, Γιώργο Μπουρμίστροβ – Το βαλιτσάκι του Γιωρίκα για την κατασκευή θήκης ποντιακής λύρας, Ψαροταβέρνα «Αντωνία», Ρακάδικο «Κρίταμος».

Ευχαριστούμε, τέλος, τους χορηγούς επικοινωνίας μας, τα ειδησεογραφικά site Trapezounta (www.trapezounta.gr), Pontos News (www.pontos-news.gr) και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Lyra FM (www.lyrafm.gr) και Radio Kementzetzis (www.kementzetzis.gr), που συμβάλλουν στην κάλυψη και, εν γένει, προώθηση της εκδήλωσης.

Η είσοδος είναι 15€ και περιλαμβάνει γεύμα. Στο τέλος θα σερβιριστεί ποντιακό έδεσμα, το οποίο θα επιμεληθούν μέλη και φίλοι της Ένωσης. Το 10% των εσόδων του χορού θα δοθεί για την αγορά εξοπλισμού στο Γενικό Αντικαρκινικό – Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας». Στο χώρο της εκδήλωσης θα γίνει συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση απόρων οικογενειών.

Για κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στα:
6976 986 848 (Γιάννης Ραπτόπουλος) & 6931 088 391 (Γιάννης Σεπτούχας).

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Δευτέρα 18/05 - Μέρος Β' - Διαδικτυακά Περίπτερα Ε.Πο.Ν.Α. 2020

Σάββατο 16/05 - Μέρος Β' - Διαδικτυακά Περίπτερα Ε.Πο.Ν.Α 2020

Στο Facebook