ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αντάμωμαν 2018

Αντάμωμαν 2018

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου έλαβε χώρα ο ετήσιος χορός της Ενώσεως Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, «ΑΝΤΑΜΩΜΑΝ 2018». Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και το κέφι έμεινε αμείωτο, με πολύ χορό και τραγούδι, μέχρι τις πρωινές ώρες παρέα με τους καλλιτέχνες: Γιάννη Κουρτίδη, Γιώργο Ιωαννίδη και Γιώργο Σοφιανίδη στο τραγούδι, Νίκο Κοκκινίδη και Νίκο Πετρίδη στη λύρα, Χρήστο Μαυρίδη και Θεοδόση Ευφραιμίδη στο νταούλι, Γιώργο Σιαμίδη στο αγγείο και Κώστα Φουλίδη στα πλήκτρα.

Περισσότερα από 600 άτομα, μέλη και φίλοι του συλλόγου παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη αυτή γιορτή της «Ε.Πο.Ν.Α». Μεταξύ των παρευρισκομένων, το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Περιστερίου, κ. Μαίρη Τσιώτα, ο πρόεδρος του Σ.ΠΟ.Σ. Νοτίου Ελλάδος και Νήσων, κ. Γιώργος Βαρυθυμιάδης και η αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ε., κ. Αθηνά Σωτηριάδου. Επίσης, πλήθος πολιτιστικών συλλόγων, ποντιακών και μη, μας τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Περιστερίου για την διάθεση του χώρου. Ευχαριστούμε επίσης όσους μας στήριξαν έμπρακτα, ήτοι τον Μεγάλο Χορηγό της εκδήλωσης, το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr και τους Χορηγούς: Pontos Marine, Σύμβουλοι Ασφαλειών Σαββίδης – S.I. Group, FORKAL – Είδη Καθαρισμού, Αντώνης Αντωνιάδης-Τεχνική Υποστήριξη Η/Υ, Depi nails & more και JimDia graphics και Workshop Visual Studio οι οποίοι συνέβαλαν για άλλη μια φορά στα γραφιστικά. Ευχαριστούμε, τέλος, και πάλι το ειδησεογραφικό site «ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr» που ήταν ο αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας και συνέβαλε στην κάλυψη και εν γένει προώθηση της εκδήλωσης.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκε βίντεο, το οποίο ήταν το trailer του χορού μας, καθώς και οι χορηγοί μας.

Η λαχειοφόρος μας ανέδειξε εννέα τυχερούς. Μια δωροεπιταγή Σκλαβενίτης αξίας 60€ κέρδισαν ο λαχνός 500, το τραπέζι 4 ατόμων στην ψαροταβέρνα «Αντωνία» ο λαχνός 1236, το τραπέζι 4 ατόμων στο ρακάδικο «Κρίταμος» ο λαχνός 1850,το τραπέζι αξίας 50€ στο μεζεδοπωλείο «Μίμης και Άννα» κέρδισε ο λαχνός 1375, τον αφυγραντήρα τον κέρδισε ο λαχνός 2087, ο λαχνός 1696 κέρδισε μια καφετιέρα espresso, τα δύο powerbanks τα κέρδισαν αντίστοιχα οι λαχνοί 300 και 0162 και το Σετ δώρων «Ε.Πο.Ν.Α.» ο λαχνός 0432.

Αναφορικά με την πρωτοβουλία συλλογής τροφίμων που συνδυάστηκε με την καθιερωμένη διάθεση από το σύλλογό μας του 10% των εσόδων του χορού σε φιλανθρωπικό σκοπό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγκάλιασαν την κίνηση και συνέβαλαν στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία δόθηκαν ήδη από μέλη του συλλόγου στην ενορία της Μεταμόρφωση Σωτήρος Αχαρνών, για την ενίσχυση απόρων οικογενειών. Το 10% των εσόδων του Ανταμώματος θα διατεθεί στον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων (ΑΛΜΑ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι παρευρέθηκαν φέτος στο «Αντάμωμαν» και, ιδιαιτέρως, τους ανθρώπους που ταξίδεψαν από μακριά για να γιορτάσουν μαζί μας. Τέλος ευχαριστούμε τους αφανείς συντελεστές της εκδήλωσης, δηλαδή τα μέλη του συλλόγου που μερίμνησαν για την διευθέτηση όλων των λεπτομερειών για την επιτυχημένη έκβαση του χορού.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: Αντάμωμαν 2018

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Μουσική συναυλία «Εἰς μνήμην» | Γιώργος Δημητριάδης | Ανέστης Ιωακειμίδης | Γιάννης Ταϊλαχίδης

Δικαίωμα Στη Μνήμη | The Crime Of Crimes || E.Πo.N.A.

Στο Facebook