ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αντάμωμαν 2018: Ετήσιος επετειακός χορός Ε.Πο.Ν.Α.

Αντάμωμαν 2018: Ετήσιος επετειακός χορός Ε.Πο.Ν.Α.

Αγαπητοί συμπατριώτες, αδελφά σωματεία, σας ενημερώνουμε ότι ο ετήσιος χορός του Συλλόγου, «Αντάμωμαν 2018», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 με ώρα έναρξης μουσικού προγράμματος 21.30 στο «Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου» του Δήμου Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι, Τ.Κ. 12135).

Φέτος ανταμώνουμε με τους καλλιτέχνες: Κουρτίδη Γιάννη (τραγούδι), Ιωαννίδη Γιώργο (τραγούδι), Σοφιανίδη Γιώργο (τραγούδι), Κοκκινίδη Νίκο (λύρα), Πετρίδη Νίκο (λύρα), Σιαμίδη Γιώργο (αγγείο), Μαυρίδη Χρήστο (νταούλι), Ευφραιμίδη Θεοδόση (νταούλι) και Φουλίδη Κώστα (πλήκτρα).

Κατά τη διάρκεια του χορού θα κληρωθούν 8 δώρα:

• Δωροεπιταγή Σκλαβενίτης, αξίας 60€

• Τραπέζι για 4 άτομα στην ψαροταβέρνα «Αντωνία»

• Τραπέζι για 4 άτομα στο ρακάδικο «Κρίταμος»

• Τραπέζι αξίας 50€ στο μεζεδοπωλείο «Μίμης και Άννα»

• Αφυγραντήρας

• Καφετιέρα Espresso

• Powerbanks (2)

• Σετ δώρων «Ε.Πο.Ν.Α.» που περιλαμβάνει το βιβλίο «Η Φωτεινή και ο Δράκος» του Νίκου Λυγερού, βιβλίο «Δικαίωμα στη Μνήμη» της Ε.Πο.Ν.Α., βιβλίο «Η Γη του Πόντου» του Δημήτρη Ψαθά, χάρτη του Πόντου, βιβλίο «Θα παραμείνουμε απαθείς;» του Κωσταντίνου Φωτιάδη, βραχιόλι Ε.Πο.Ν.Α. και μία μπλούζα της Ένωσης.

(Σας ενημερώνουμε ότι η προπώληση για την κλήρωση έχει ήδη ξεκινήσει.)

Ευχαριστούμε το μέλος της Ένωσης, Δημήτρη Διαμαντόγιαννη, και την εταιρεία του, JimDia graphics, που συνέβαλε για άλλη μια φορά στα γραφιστικά της αφίσας, καθώς και τους Χορηγούς: Pontos Marine INC-Κεκρίδης Νικόλαος, Super Market «Σκλαβενίτης», Ψαροταβέρνα «Αντωνία», Ρακάδικο «Κρίταμος», Μεζεδοπωλείο «Μίμης και Άννα».

Ευχαριστούμε, τέλος, το ειδησεογραφικό site «www.trapezounta.gr», που είναι ο αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας και συμβάλλει στην κάλυψη και, εν γένει, προώθηση της εκδήλωσης.

Η είσοδος είναι 15€ και περιλαμβάνει γεύμα. Στο τέλος θα σερβιριστεί ποντιακό έδεσμα, το οποίο θα επιμεληθούν μέλη και φίλοι της Ένωσης. Το 10% των εσόδων του χορού θα δοθεί στον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων (ΑΛΜΑ). Στο χώρο της εκδήλωσης θα γίνει συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση απόρων οικογενειών.

Για κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο 6976 986 848 (Γιάννης) & 6936 851 089 (Γιώργος)

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Τρέχω για τη μνήμη, Τρέχω για τη ζωή #100RunningTeam

Τρίτη 19/05 - Μέρος Α' - Διαδικτυακά Περίπτερα Ε.Πο.Ν.Α. 2020

Στο Facebook