ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αναβολή της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης 2021

Αναβολή της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης 2021

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι της Ένωσης,

Λαμβάνοντας υπόψιν τις εξελίξεις στο πεδίο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, και συμμορφούμενοι πλήρως με τις οδηγίες της Πολιτείας οι οποίες καθιστούν αδύνατη μία τέτοια δράση, σας γνωστοποιούμε επισήμως την από διμήνου ειλημμένη απόφασή μας για την αναβολή της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ.) της Ένωσης.

Βάσει της παρ. 3 του άρθρου 20 του καταστατικού μας, η διεξαγωγή της Γ.Σ. προβλέπεται εντός του πρώτου διμήνου του νέου έτους. Δεδομένης της κατάστασης, ωστόσο, οι συνθήκες το επιβάλλουν και το Διοικητικό Συμβούλιο, σεβόμενο την υγεία όλων, αποφάσισε την αναβολή της. Δεσμευόμαστε για την πραγματοποίησή της με την πρώτη ευκαιρία, μόλις δοθεί το «πράσινο φως» από τα αρμόδια όργανα. Σε μια υγειονομική κρίση, η οποία στοίχισε και εξακολουθεί να στοιχίζει τη ζωή σε χιλιάδες συμπολίτες μας, πρώτιστο μέλημά μας δεν μπορεί παρά να είναι η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Η γνωστοποίηση της νέας ημερομηνίας θα ανακοινωθεί σε επόμενο δελτίο τύπου και θα κοινοποιηθεί στα μέσα της Ένωσης. Σας ευχόμαστε υγεία και ευημερία!

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Αναστασία Μαχαιρίδου | Η “ανατολικότερη” εκδοχή μιας ελληνικής/ποντιακής ποικιλίας: ρομέικα

Carl Wilkens | Rwandan Genocide: A Personal Story (Part 1)

Στο Facebook