ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αναβολή Ανταμώματος 2021

Αναβολή Ανταμώματος 2021

Αγαπητοί συμπατριώτες, αδελφά σωματεία,

Με την πανδημία του κορονοϊού να επηρεάζει τα μέγιστα την καθημερινότητά μας, συγκυρία από την οποία δεν έχουμε απεμπλακεί ακόμα στο βαθμό που θα επιθυμούσαμε, σας κάνουμε γνωστή την απόφασή μας για τη μη διεξαγωγή του ετήσιου χορού της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, «Αντάμωμαν 2021».

Η θλίψη που συνοδεύει μια τέτοια απόφαση είναι πάντα τεράστια, καθώς το «Αντάμωμαν» κατέχει περίοπτη θέση στην καρδιά των Ποντίων της Αττικής, και όχι μόνο, ενώ αποτελεί γεγονός-ορόσημο για το σύνολο των ατόμων που ασχολούνται ενεργά με την διοργάνωσή του όλα αυτά τα χρόνια, εντός και εκτός διοικητικών συμβουλίων.

Η πραγματικότητα που βιώνουμε απέδειξε περίτρανα πως δεν είναι δυνατόν να καταστρώνονται σχέδια με βεβαιότητα για το άμεσο μέλλον, καθώς μπορούν πολύ εύκολα να ανατραπούν. Ευελπιστούμε ειλικρινά ότι θα είμαστε σε θέση να σας προσκαλέσουμε σύντομα, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των παρευρισκομένων και την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, στο επόμενο «Αντάμωμαν» μας που -υπό κανονικές συνθήκες- θα λάβει χώρα το 2022.

Αυτό που μπορούμε να δηλώσουμε μετά βεβαιότητος πάντως είναι ότι θα καταθέσουμε και την ψυχή μας ώστε ο επόμενος χορός μας, όταν διεξαχθεί, να σας αποζημιώσει αθροιστικά, για όλα τα χρόνια που «έλειψε» από τα καλλιτεχνικά μας δρώμενα, και να σας μείνει αξέχαστος.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς υγεία και δηλώνουμε πραγματικά αισιόδοξοι ότι βαίνουμε προς το τέλος αυτής της περιπέτειας. Δε θα αργήσει η στιγμή που θα ξαναβρεθούμε από κοντά και θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε και θα γλεντήσουμε όπως ξέρουμε και έχουμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια: με το μυαλό στον Πόντο και την ανεξάντλητη μουσική παράδοσή μας.

Τελευταία άρθρα

Στο YouTube

Μουσικό Αφιέρωμα | Ορχήστρα 1919

Αντάμωμαν 2018+ || Γιώργος Ιωαννίδης | Πόλιος Παπαγιαννίδης | Γιώργος Σοφιανίδης

Στο Facebook